Du er her: GenereltNyhedsarkivCoronavirus

coronavirus 0

Danmarks Flymuseum er genåbnet fra den 21. april 2021. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Adgang til museet kræver fremvisning af gyldigt coronapas for personer på 15 år eller derover.

Coronapas

Coronapasset skal dokumentere, at museets besøgende enten er testet negative inden for de seneste 72 timer eller er færdigvaccineret eller har haft corona inden for de seneste  180 dage. Dokumentation kan både foreligge i papirformat eller elektronisk.

Børn under 15 år samt personer der af sundhedsmæssige årsager ikke bør få foretaget en test, er undtaget.

flag tysk  Der Eintritt zum Museum erfordert die Vorlage eines gültigen Corona-Passes für Personen ab 15 Jahren

flag eng  Admission to the museum requires the presentation of a valid corona passport for persons aged 15 years or older.